Upplevelseklass

Upplevelsen i fokus! Ingen tidtagning, inget resultat och fri starttid.
Upplevelsen i fokus

Vi kör fjolårets nyhet även i år! Upplevelseklassen är för dig som inte vill springa för resultatet eller tiden. Du väljer själv om du vill springa 7 km eller 14 km och får starta när du vill mellan kl 11:15 och 11:45.

14 & 7 kilometer
Starttid 11:15-11:45
Upplevelsen i fokus

Information till dig som deltagare

Här har vi samlat all information om loppen. Hittar du inte svaret på det du letar efter är du välkommen att kontakta oss.

 

Gemenskap

Glädje

Det här är Upplevelseklassen

Upplevelseklassen är för dig som helt enkelt vill att upplevelsen ska vara i fokus. Du deltar utan nummerlapp och tidtagning och inget resultat publiceras. Du kommer inte att starta i en gemensam start utan du får starta när du vill mellan 11:15-11:45.

 

Starten

Du kan starta när du vill mellan 11:15-11:45. Starten är på samma ställe som övriga lopp. Det finns en skylt där det står ”Start Upplevelseklass”. Väl vid start kommer det att finnas funktionärer som prickar av dig innan du ger dig iväg.

Chip/nummerlapp

Du hämtar en onumrerad nummerlapp vid nummerlappsutdelningen på plats på lördag. Den är endast till för att vi ska veta att du har startat och gått i mål. På lappen finns ett chip som kommer att registrera att du har startat samt gått i mål. Det är för vår säkerhet och att vi ska kunna se till att samtliga har tagit sig i mål.

Distanser

Du kan välja mellan 7 km eller 14 km. Du följer de respektive banornas markeringar, med orange markering på träd och snitslar.

 

Anmäl dig till Upplevelseklassen