Ta dig till Härnö Trail
Välkommen till Härnösand och Höga Kusten! Du kan resa hit på många olika sätt.

Resa hit

Du kan ta dig till Härnösand och Härnö Trail på olika sätt. Vi förespråkar att du åker kollektivt eller samåker i största möjliga mån. Du kan resa dagligen med buss och tåg från Stockholm till Härnösand eller från Umeå till Härnösand. DinTur är kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland och du kan enkelt söka din resa från hela Sverige till Härnösand på deras hemsida.

 

De flesta väljer nog att ta egen bil till Härnö Trail. Härnösand ligger längs E4 och är lätt att nå både norr- och söderifrån. Vi vill uppmuntra alla till att samåka. Använd gärna Skjutsgruppen för att arrangera samåkning. Hitta till tävlingsplatsen!

 

DinTur

Y-buss

SJ

Norrtåg

 

 

Härnö Trail-bussen på plats

Res kollektiv till Härnösand eller lämna bilen i stan och ta Härnö Trail-bussen upp till berget och tävlingsarenan och bidra till ett mer hållbart event! Bussen avgår från Simhallen med start 09.40 på morgonen och går sedan var 20:e minut hela eftermiddagen. Ta bussen till duschen och tillbaka till berget! Bussen stannar även vid parkeringen vid slalombacken. Det är helt gratis att åka! Bussen erbjuder vi i samarbete med Byberg Nordin och körs med HVO-fossilfritt bränsle!

Byberg Nordin Härnö Trail buss

Ladda ner tidtabell