Härnö Trail Nattlopp

Oktoberkväll. Mörkret ligger över Härnön. Du susar fram på skogsstigarna i pannlampans sken. En härlig känsla och en ny dimension. En upplevelse du sent ska glömma. ✨
Nattlopp

Förra årets nyhet är tillbaka! Nu med en gemensam start kl 19.00 på kvällen. Tillsammans med många andra ger du dig iväg på ett nattligt äventyr du sent ska glömma! Du följer enkelt den reflexmarkerade banan som lyser upp som ett pärlband i skogen. Många gånger är det nästan enklare att följa de reflekterande ljuspunkterna i mörkret än de vanliga banmarkeringarna under dagstid.

19.00 starttid
17,8/12,8/6,3 km

Ta chansen att testa något nytt! Anmäl dig till den häftiga mörkerlöpningen! Banan är reflexmarkerad så det är enkelt att följa banan i mörkret.

 

Välj sträcka själv

Alla som springer nattloppet startar tillsammans kl 19.00 men du väljer själv vilken distans du vill springa. Du kan välja mellan Härnö Trail, Härnö Trail Mellan eller Härnö Trail Kort. Du kan inte springa Härnö Trail Trippel på nattloppet.

Du kan välja mellan de här distanserna:

Det är preliminära distanser än så länge.

Information till dig som deltagare

Här har vi samlat all information om loppen. Hittar du inte svaret på det du letar efter är du välkommen att kontakta oss.